Gyógyhatású kenceficék dr Nonától

Egészség visszanyerhető, megtartható Dr Nona Kuchina technologizálta természetes erőkkel. A Holt-tenger sójából és gyógynövényillóolajokból álló különlegesen gyors hatású kellemes, minden napra használatos készítmények mindegyikében ott van a BOMC, a bio-organo-minerális-komplexum! Élő erők életben tartva, amelyek életet adnak és regenerálnak. Ha nem hiszed, járj utána... :))My Mit tesz testünk sejtjeivel a BOMC tartalmú gyógyerejű kincs? Kézen fogja és segíti saját erejét visszanyerni!

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Hogyan konzultálunk?

2008.01.04. 19:58 nonacucc


Mostmár tudjuk végre, hogy kik vagyunk. Konzultánsok vagyunk, tanácsadók vagyunk.

Nagyon érdeklődők vagyunk, ezért szeretnek velünk beszélgetni emberek. Meghallgatjuk őket, aztán ők is meghallgatnak minket. Saját ízlésünk szerint mesélünk nekik a készítményekről, amiket használunk. És ők pedig elkezdenek érdeklődni.

Nálam az vált be, hogy amikor beszélgetünk - spontán  - előbb utóbb elmondja az illető, hogy mije fáj, vagy kinek mi a baja a családjában. És olyankor elmesélem, hogy mit,  használok én. Vagy miről tudok, ami ezen segíthet.

Erre ő jobban érdeklődik. Mindig egy bizonyos problémát oldunk meg elsőként. Nem rohanom le és nem árasztom el egy rakás információval. Igyekszem figyelni rá és meghallgatni. Ő az aki többet beszéljen! Néha ez a része nem olyan tökéletesen megy nálam, mert elfogult vagyok ugyebár.

Szólj hozzá!

Címkék: hogyan konzultálunk?

A bejegyzés trackback címe:

https://nonacucc.blog.hu/api/trackback/id/tr94284959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása