Gyógyhatású kenceficék dr Nonától

Egészség visszanyerhető, megtartható Dr Nona Kuchina technologizálta természetes erőkkel. A Holt-tenger sójából és gyógynövényillóolajokból álló különlegesen gyors hatású kellemes, minden napra használatos készítmények mindegyikében ott van a BOMC, a bio-organo-minerális-komplexum! Élő erők életben tartva, amelyek életet adnak és regenerálnak. Ha nem hiszed, járj utána... :))My Mit tesz testünk sejtjeivel a BOMC tartalmú gyógyerejű kincs? Kézen fogja és segíti saját erejét visszanyerni!

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Munkalapok, Értékes Végtermék

2008.01.04. 19:41 nonacucc


A munkalap egy olyan lista, amin végighaladva és minden lépés részeredményét elérve könnyedén eljutunk a végeredményhez. Az eredmény a jól végzett munka hozadékaként, megsokszorozza az igényeket és az elégedettséget is. Ez az ÉRTÉKES VÉGTERMÉK.

A Dr Nona Konzultálások értékes végterméke

NÖVEKVŐ SZÁMÚ ELÉGEDETT EMBER, AKI HASZNÁLJA A KÉSZÍTMÉNYEKET. ENNEK HATÁSÁRA JOBB TESTI ÁLLAPOTÚ, IMMUNRENDSZERE FELERŐSÖDÖTT, Ő FITT ÉS ÖNÁLLÓAN KÉPES AZ EGÉSZSÉGET MEGTARTANI.

A munkalapokhoz tartozó anyagokat és segítségeket akkor küldöm el, ha kéred. A világért sem kívánnám ráderőltetni a sok papírt és tudnivalót. Csakis akkor folytatom veled, ha írásban megkérsz rá. Vagy megkéred azt, aki téged erre a blogra küldött.


Ha önállóan találtál ránk, írj nekem, segítek, a mentorod leszek!


Ezek a munklapok abban segítenek, hogy az elvégzendő lépésem mindegyikét megcsináld és ne hagyj ki semmit. Használd őket azért vannak, hogy könnyítsék a konzultálásodat!


Klubtagság és adminisztrációja
Fájl:1_112ML_Klubtag_admin_menete

Konzultáns taggá válás és adminisztrációja
Fájl:1_113ML_Konzultanssag_admin_menete

Egyéni Konzultáció lépései és adminisztrációs anyagai
Fájl: 4_101ML_Egyeni_Konzultacio

Csoportos Konzultáció lépései és adminisztrációs anyagai
Fájl: 4_103ML_Csoportos_Konzultacio

Igényeld tőlem a munkalapokat!

Szólj hozzá!

Címkék: munkalapok értékes végtermék

A bejegyzés trackback címe:

https://nonacucc.blog.hu/api/trackback/id/tr41284929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása