Gyógyhatású kenceficék dr Nonától

Egészség visszanyerhető, megtartható Dr Nona Kuchina technologizálta természetes erőkkel. A Holt-tenger sójából és gyógynövényillóolajokból álló különlegesen gyors hatású kellemes, minden napra használatos készítmények mindegyikében ott van a BOMC, a bio-organo-minerális-komplexum! Élő erők életben tartva, amelyek életet adnak és regenerálnak. Ha nem hiszed, járj utána... :))My Mit tesz testünk sejtjeivel a BOMC tartalmú gyógyerejű kincs? Kézen fogja és segíti saját erejét visszanyerni!

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Tagságok hogyan?

2008.01.04. 19:54 nonacucc


Az Igénylés lapon közlöm a 10%-os Klubtagsági egységárakon kiszámolt végösszeget is. Tehát 2 áron van kszámolva neki és jól láthatja az árkülönbséget. A kedvezmény érdeklődővé teszi.

Ha érdeklődik a 10%-os Klubtagság iránt, akkor elküldöm neki a
Klubtagság_Hogyan elnevezésű fájlt.

Ebben érthetően le van írva az összes tennivaló: mikor, hol, mit, hogyan. És elküldöm a Klubtag bejelentő nyomtatványt is.

Nekem ez a Dr Nonázás hobbi, szórakozás. Más a főfoglalkozásom. Ügyviteli tanácsadó vagyok. Hogy mi az ügyvitel? Hát éppen most írtam le nektek. Ügyvitel, az ügyek vitele. Mikor, Hol, Mit, Hogyan csináljunk meg ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt. Például, hogy ügyesen és gyorsan elvégezzünk egy munkát.

Mivel nagyon elfoglalt vagyok, egyszerűsítem a munkámat. Leírok minden értékes információt és igyekszem gyorsan átadni. A gyors és könnyed áramlás hozza ám az eredményeket!

Felmerül egy kérdés? Küldöm vagy adom a választ, az információt. Lehetőleg írásban, mert úgy még én is nyomon tudom követni, hogy kivel hol tartok.

Amikor az érdeklődőt elláttam minden - számára fontos információval - önállóan elhozza készítményét az aktuális  forráshelyről. Néha én hozom el neki. Például a családomnak és barátnőknek olykor. Gyűjtő Igénylésre bármikor megkaphatjuk a Központtól. Mostmár van gyönyörű Webáruházunk is! Szívesen ajánlom figyelmedbe! http://drnonashop.extra.hu/ ha regisztrálsz, írd be a megjegyzés rovatba annak a nevét aki ajánlotta neked ezeket a készítményeket.

Szólj hozzá!

Címkék: tagságok hogyan?

A bejegyzés trackback címe:

https://nonacucc.blog.hu/api/trackback/id/tr65284952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása