Gyógyhatású kenceficék dr Nonától

Egészség visszanyerhető, megtartható Dr Nona Kuchina technologizálta természetes erőkkel. A Holt-tenger sójából és gyógynövényillóolajokból álló különlegesen gyors hatású kellemes, minden napra használatos készítmények mindegyikében ott van a BOMC, a bio-organo-minerális-komplexum! Élő erők életben tartva, amelyek életet adnak és regenerálnak. Ha nem hiszed, járj utána... :))My Mit tesz testünk sejtjeivel a BOMC tartalmú gyógyerejű kincs? Kézen fogja és segíti saját erejét visszanyerni!

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Klubtagság hogyan?

2008.01.04. 19:24 nonacucc

Kedves Érdeklődő!

Dr Nona készítményekhez, ajánlások útján lehet hozzájutni. Az ajánlást akár  egy használótól, Klubtagtól, vagy Konzultánstól is lehet kapni. Ahhoz, hogy valaki szerezzen ilyen termékeket, nem kell Klubtagnak lennie. Ha  megszereti  és szívesen használja vagy használná rendszeresen,  beléphet, lehet klubtag, törzsfogyasztó. Jogi személy és magánszemély is  lehet tag. Ha valaki szeretne Konzultáns lenni, van rá lehetősége.  Erről többet meg lehet tudni másik infor-mációs anyagból, ami nálam igényelhető.

A Klubtagsági kedvezmény 10%, ennek éves díja 700 Ft. Minden évben.

A Miskolcon lévő Központban készül el az Együttműködési Szerződés és kártya a Klubtag részére. Amikor megérkezik a szerződés, a belépő aláírja,  egy példány nála marad. Megkapja a Kártyáját is és azon szerepel a Klubtagsági száma. Innentől  jogosult a kedvezmény igénybevételére.

Amikor a saját fogyasztás, forgalom eléri az 500 pontot, ami folyamatosan bármilyen idő alatt történhet - vagyis pontjai egyáltalán nem vesznek el - a Klub-tag automatikusan Konzultáns lesz. Vannak információs előadások méréssel, ide lehet meghívni vagy küldeni is, további érdeklődőket.

Rendelni lehet Gyűjtő rendeléssel nálam és közvetlenül is. Továbbá a Webáruházból is. http://drnonashop.extra.hu/. Amikor regisztrálsz, írd be a megjegyzéshez annak a nevét, aki téged  a blogra vagy az áruházba irányított.

Lehet  átvenni  készítményeket kártyáva az aktuális forráshelyről, és úgy is, ha  a  konzultáns  nevére és számára hivatkozik az átvevő, az igénylő. Érdemes a Konzultánstól Belépőt kérni, amin a fontos infók vannak. Ez még nem kerül pénzbe! Bemutatásával átvehető. Az aktuális átvétel helyét megírom neked, amikor kéred.

Te csatlakozni szeretnél? Ha igen,

a csatlakozás egy - ha kéred tőlünk  - Bejelentő lapon történik, melyet 3 pl-ban kitöltve kérek, általad aláírva a Tóth Maya Konzultáns, 1097. Budapest, Hentes u 17 III/24 címre. Ezt gyorsabban  is el lehet intézni, ha beszkenneled és elküldöd erre a mailcímre egeszseged@gmail.com.

A 700 Ft-ot az ELLA 117000019-11458744 számlámra átutalhatod vagy befizetheted, illetve személyesen Kp-ben adhatod át. Kérlek, átutalás vagy a bankba befizetés tényéről küldj SMS-ben értesítést: 06-20-492-9908, 06-70-264-1455 mobilokra. A Bejelentőt, - miután aláírtam - a pénzzel együtt továbbítom. 

KERESD MEG AZT AZ EGYÉNT, AKI TÉGED ERRE A BLOGRA IRÁNYÍTOTT


2008-01-04                                            Tóth Mária (Maya) direktor

skype: tothmaya                                                 400544
mail: egeszseged@gmail.com                     "Independent Konzultant"      
http://egeszsegesseg.blog.hu/                       "független konzultáns"

Szólj hozzá!

Címkék: klubtagság hogyan?

A bejegyzés trackback címe:

https://nonacucc.blog.hu/api/trackback/id/tr2284906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása