Gyógyhatású kenceficék dr Nonától

Egészség visszanyerhető, megtartható Dr Nona Kuchina technologizálta természetes erőkkel. A Holt-tenger sójából és gyógynövényillóolajokból álló különlegesen gyors hatású kellemes, minden napra használatos készítmények mindegyikében ott van a BOMC, a bio-organo-minerális-komplexum! Élő erők életben tartva, amelyek életet adnak és regenerálnak. Ha nem hiszed, járj utána... :))My Mit tesz testünk sejtjeivel a BOMC tartalmú gyógyerejű kincs? Kézen fogja és segíti saját erejét visszanyerni!

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Segítünk, mentorálunk!

2008.01.04. 19:47 nonacucc


Mi segíteni szeretnénk az embereknek. Azt és olyat akarunk adni nekik, amire vágynak és amire nekik szükségük van. Tehát azt akarjuk nyújtani, amire az érdeklődőnek szüksége van. És akkor tényleg segítettünk neki.

Miután segítettünk neki, és ő elégedett, mit gondoltok mit fog csinálni?

Elmeséli másoknak az élményeit és küld hozzánk egy ismerőst. Meg másik ismerőst is. És ajánlatokat is ad nekünk, tippeket hogy kiknek is kéne még megmutatnunk a készítményeket.

Mesélik boldogan, hogy milyen előnyös változások álltak be náluk, miután használták. Mi pedig örömmel meséljük fűnek-fának és pletyizzük egymás között is, a jobbnál jobb siker-történeteket. És élvezzük a jól végzett munka örömét.
 
Egyszercsak azt vesszük észre, hogy megkeresnek minket. És készítményhez akarnak jutni. És lám úgy tűnik, hogy kiépült egy nagy üzletünk és viszik - veszik a Dr Nona készítményeket. Nahát! Ilyent kívánok én neked!

Lehetnek most kérdéseid. De hogyan lesz ebből nekem pénzem? És mikor? Vállalkozónak kell-e lennem?
De ez mind találgatás a részemről. Leírnád nekem a kérdéseidet? Mert, akkor azt adhatnám neked, amire szükséged van. Kérdezz bátran. Szívesen megadom az általam ismert válaszokat.

Hogyan segítettem embereknek? Nem túl sokat foglalkoztam  konzultálással mégis 33%-os  lettem. Mára pedig direktor.

Viszont nagyon sokat köszönhetek az igazgatómnak Halász Péternek. És most megragadom az alkalmat, hogy tisztelettel elismerjem őt. Köszönöm szépen Peti!

Szólj hozzá!

Címkék: segítünk mentorálunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://nonacucc.blog.hu/api/trackback/id/tr98284938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása