Gyógyhatású kenceficék dr Nonától

Egészség visszanyerhető, megtartható Dr Nona Kuchina technologizálta természetes erőkkel. A Holt-tenger sójából és gyógynövényillóolajokból álló különlegesen gyors hatású kellemes, minden napra használatos készítmények mindegyikében ott van a BOMC, a bio-organo-minerális-komplexum! Élő erők életben tartva, amelyek életet adnak és regenerálnak. Ha nem hiszed, járj utána... :))My Mit tesz testünk sejtjeivel a BOMC tartalmú gyógyerejű kincs? Kézen fogja és segíti saját erejét visszanyerni!

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Termékforgalmazó vagy tanácsadó?

2008.01.04. 21:06 nonacucc


Számunkra ez azt jelenti, hogy független termékforgalmazóknak vagyunk konzultánsai, tanácsadói. Termékforgalmazó például a D.N.I. - EU, s.r.o. U Zvonarky 16 120 00 Praha - Vinohrady DIC CZ25794345. Magyarországi Fióktelep a Moszva térnél van.

1012 Budapest, I. ker Attila út 133. magasföldszint 1. Kapucsengő 5. http://www.drnona.eu
A Fióktelep igazgatója Kántor László, mail miskolc@drnona.eu

Saját honlapok és blogok, ismerőseidnek is ajánlhatod:

http://www.miskolcdrnona.extra.hu/, http://drnonashop.extra.hu/, http://egeszsegesseg.blog.hu/, http://egeszseghirek.blog.hu/

Nem kereskedők vagyunk, mi nem forgalmazunk, nincs boltunk ahol a polcról eladjuk a terméket. Nem eladók vagyunk, akik vevőket szolgálnak ki.
Nem kereskedelmi tevékenységet folytatunk. Kereskedelmi tevékenységet a Dr Dona International Ltd végez. Ő állítja elő a készítményeket és ő is értékesíti.

Hogy világszerte, széles körben eljuttassa nagyszerű termékeit sok emberhez, saját Marketing terve alapján értékesít. Ha kéred elküldöm mailben.

A módszer amit használ MLM, vagyis Multi Level Marketing szisztéma. Hálózatépítéses tanácsadói modell.

Mi független forgalmazókkal kötünk együttműködési megállapodást , mely szerint  önállóan végezzük tanácsadás útján a terjesztést, egyéni és csoportos konzultálással és bemutatókkal. Minden egyes belépő konzultáns önállóan felelős, és köteles a Marketing szabályait és az adott ország szabályait is betartani. Ezt, - mint akaratával mindenben megegyezőt - aláírásával hitelesíti a megállapodásban.

Te tudod, hogy milyen szabályok vonatkoznak rád? A munkádra? Pontosan tudod, hogyan csináld? Ismered minden lépését annak, hogy mikor mit kéne tenned?

1 komment

Címkék: termékforgalmazó vagy tanácsadó?

A bejegyzés trackback címe:

https://nonacucc.blog.hu/api/trackback/id/tr3285032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.23. 10:55:46

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása